Galerie Oocker
Home | Kunstenaars | Galerie | Koop Rentevrij Kunst | Budel | Nieuwsbrief | Contact
Info - Daniel Marchi

Daniel Marchi

KK : kunstkoop regeling mogelijk

Galerie Oocker biedt de mogelijkheid om kunst uit de collectie te verwerven met een gespreide betaling zonder dat u hierover rente betaalt.

Daniel Marchi 1948 FR

Daniel Marchi werd in 1948 in Milaan geboren, maar verhuisde naar Frankrijk, waar hij de school voor schone kunsten in Parijs en de faculteit voor architectuur volgde. Dat laatste werd al snel verlaten omdat het te \"wetenschappelijk en rigoureus\" was voor een esprit libre zoals hij. Eind jaren 70 verhuist hij naar Californië op zoek naar een nieuwe wereld en een nieuwe manier om kunst te maken en waar hij 14 jaar lang de definitieve overgang van figuratieve naar abstracte kunst ontwikkelde. Hij keert terug naar Frankrijk, waar hij zich zoals vele grote kunstenaars uit het verleden, vestigt op het platteland bij Saint-Tropez. Op zoek naar het licht van het zuiden, begunstigd door de krachtige wind van Mistral, dan naar de glanzende wereld van de sterren die daar wonen. Er zijn veel persoonlijke tentoonstellingen over de hele wereld, tot die van 2005 in China waar hij een groot persoonlijk succes behaalt en waar hij eindelijk ook liefde vindt!

← Home

35 jaar Galerie Oocker - originele schilderijen en bronzen beelden

Open: zaterdag en zondag van 13 - 17 uur - u kunt de galerie ook doordeweeks na afspraak vrijblijvend bezoeken. 

De collectie van Galerie Oocker omvat een select aantal nationale en internationale kunstenaars verbonden door een visie van authenticiteit en vakmanschap.