Galerie Oocker
Home | Kunstenaars | Galerie | Koop Rentevrij Kunst | Budel | Nieuwsbrief | Contact
Info - Jan Latinne

Jan Latinne

KK : kunstkoop regeling mogelijk

Galerie Oocker biedt de mogelijkheid om kunst uit de collectie te verwerven met een gespreide betaling zonder dat u hierover rente betaalt.


Jan Latinne B 1936

De schilderijen van Jan Latinne worden vaak door de beschouwers beschreven met vrolijk. Verder is het werk expressief te noemen. Wie het werk van Latinne ziet, voelt het onmiskenbare optimisme en positivisme wat als een rode draad loopt door zijn gehele oeuvre. De in Hamont geboren kunstenaar doet zijn eigen ding en laat zich niet afleiden door de toevallig heersende mening van dat moment. Met die instelling heeft Jan al vele harten gewonnen. En dat blijkt: al sinds 1969 heeft Jan Latinne vele malen internationaal geëxposeerd. Het werk heeft veel raakvlakken met de tomeloze fantasie en puurheid van een kind, want échte schoonheid zit hem nu eenmaal in de basiselementen van het leven; zo schildert Latinne en die thema\'s kiest hij voor zijn doeken. Door zijn eigen werkwijze weet hij diepe emoties op te roepen en blijvende indrukken achter te laten; dát is een gave die maar voor weinig mensen is weggelegd. 
← Home

35 jaar Galerie Oocker - originele schilderijen en bronzen beelden

Open: zaterdag en zondag van 13 - 17 uur - u kunt de galerie ook doordeweeks na afspraak vrijblijvend bezoeken. 

De collectie van Galerie Oocker omvat een select aantal nationale en internationale kunstenaars verbonden door een visie van authenticiteit en vakmanschap.